Prosjekt «Sosiale medier»

Gjennom dette NordIT-prosjektet skal elever i Danmark, Finland, Sverige og Norge jobbe med sosiale medier. Vi skal kartlegge unges bruk av sosiale medier i de enkelte landene ved hjelp av en kvantitativ undersøkelse, og vi skal senere gå litt mer i dybden og analysere hvordan deltakelse i sosiale medier kan være identitetsdannende for aldresgruppen.

Elever i 3MKB på Vennesla vgs lager et utkast til en spørreundersøkelse. Her skal elever i de enkelte landene krysse ut for sine egne vaner, og vi vil få et resultat basert på mange svar. Vi videresender vårt utkast til Langekær, der samfunnsfagselever kvalitetssikrer og forbedrer. Undersøkelsen skal gjennomføres i alle land innen 1. desember.

Etter nyttår blir det utført en kvalitativ undersøkelse hvor enkelte av elevene utdyper sin egen bruk, og facebook – profilene deres blir analysert. Undersøkelsen vil foregå gjennom internett.
Målet er at undersøkelsen blir tatt i bruk på forskjellige skoler i Skandinavia, slik at vi kan få et bredere perspektiv på hvordan sosiale mediere blir brukt.

Reklamer

Om nordit

Vi er elever fra 3MKB ved Vennesla videregående skole som lager en undersøkelse som omfatter bruken av sosiale medier blant skoleelever.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s